2008-02-28

Apróhirdetés 12x-es Eredménnyel?

Ismer valakit, aki szeretne eredményesebben hirdetni?

Az eredményes apróhirdetés nem csak a hirdetőn (hirdetés feladó személyen) múlik! Aki érti, hogy a feladott apróhirdetés nem csak egy apróhirdető oldalon belül olvasható, hanem ahogy az apróhirdető lapjai bekerülnek a google és más internet keresőkbe, úgy feladott hirdetés is mindenki (százmilliók) számára elérhetővé válik az értékelni fogja az alábbiakat!
Az AproIngyen Csoport legújabb weboldala (www.apro-hirdeto.net) pont ilyen:

  • A feladott hirtdetések automatikusan 12 önálló webhelyen jelennek meg!

  • Minden feladott apróhirdetés önálló weblapként is megjelenik, hogy a google-ból is jól elérhető legyen!

  • Minden feladott hirdetésre 12 különböző weboldalról mutat egy-egy vagy akár tucatnyi link, hogy minél hamarabb és minél jobb helyre kerüljön be google keresőbe!

  • Az apróhirdetés többé nem "apró" azaz egy kicsinyke szöveg, mert az www.apro-hirdeto.net oldalon 1000 betű hosszóságú is lehet egy "apró" apróhirdetés.

  • A friss apróhirdetés megtalálása fontos, ha egy múló lehetőséget akarunk kihasználni, de vannak olyan meghirdetett dolgok, ami nem fogy el, vagy amit nem szerez meg valaki más, mint olcsó repülőjegy vagy egy olcsó használt autó, vagy éppen egy olcsó albérlet. Hogy ne kelljen hetente, havonta feladni a "nem romlandó" hirdetésit, az apro-hirdeto.net -en akár 360 napra is feladhatja a hirdetéseit (regisztráció nélkül)!

  • Fontos, hogy egy apróhirdető jól böngészhető legyen, azért az apró-hirdető.net webhelyen van egy ügyes gyorskereső, egy alapos részletes kereső, de 191 kategóriába is ben vannak sorolva a hirdetések, sőt 262 téma szerint is osztályozva vannak a hirdetések a gyorsabb böngészhetőség érdekében!
Ime: www.apro-hirdeto.net


Ezen a weblapon számos hasznos információt talál az apróhirdetés eredményességének fokozására!

Arra szeretném kérni, hogy ajánlja ezt a blog-ot ismerőseinek, munkatársainak, hogy ők is profitálhassanak az itt megtalálható tudásból!

Ha hasznosnak találja ezt a blog-ot, legyen szíves, írja meg nekem ezt itt egy blog hozzászolásban! :)

.

További Hirdetési Oldalak

Hirdetési Oldalak .Net --> hirdetési oldalak