2006-12-18

2x leírni? - Eredményes Apróhirdetés Titkai (5)

2x leírni? - Eredményes Apróhirdetés Titkai (5)



Legutóbbi cikkünkben is megemlítettük, hogy érdemes egy apróhirdetést szövegét kétszer leírni, illetve megismételni egy hirdetésen belül.

Miért érdemes 2x leírni ugyan azt? Mivel megígértük, hogy végre eláruljuk ezt a hasznos információ, íme:

A hirdetés olvasók többsége az internet keresőkkel (pl.: Google) keres információkat.

Ha többször, de nem túl sokszor szerepelnek a hirdetés fontosabb szavai (pl.: eladó, használt, állás, a dolog vagy szolgáltatás neve és típusának, fajtájának azonosítója, a helységnév, stb.) a hirdetésben, akkor az hangsúlyosabbnak, tehát jobban (magasabbra) kiemelendőnek tűnik a keresők (pl: yahoo) számára.

A dupla tartalommal rendelkező hirdetések gyakrabban és a jobb helyezést elérve jelenek meg találati listában, tehát többen olvassák el az így feladott hirdetéseket.

Példa a dupla tartalomra:

Olcsón eladó (vagy ingyen elvihető) használt anyós (előző házasságból megmaradt), Kecskemét, alacsony fogyasztású, de túl zajos. Olcsón eladó (vagy ingyen elvihető) használt anyós (előző házasságból megmaradt), Kecskemét, alacsony fogyasztású, de túl zajos.

És egy példa arra, hogy, hogyan lehet a dupla tartalmú hirdetésnél is MÉG HATÉKONYABB hirdetést megfogalmazni:

Írjuk le a hirdetés első sorába a kulcsfontosságú szavakat, így: Olcsón eladó vagy ingyen elvihető használt anyós! Olcsón eladó (vagy ingyen elvihető) használt anyós (előző házasságból megmaradt), Kecskemét, alacsony fogyasztású, de túl zajos.

Adja fel a hirdetését a kulcsszavakat megduplázva!

(Ebből a hírlevelünkből megtudhatta, hogy miként érheti el, hogy többen találjanak rá az interneten a hirdetésére. Következő hírlevelünkben megtudhatja, hogy miként érheti el, hogy a hirdetését olvasók (érdeklődők) nagyobb arányban lépjenek kapcsolatba Önnel!)

Eredményes apróhirdetést kívánunk!

AproIngyen.hu, www.007apro.hu Szerkesztők

U.i.: Elnézést kérünk a túl zajos anyósoktól! ;-)

További Hirdetési Oldalak

Hirdetési Oldalak .Net --> hirdetési oldalak