2006-12-17

Tévhit - Eredményes Apróhirdetés Titkai (4)

Eredményes Apróhirdetés Titkai (4)



TÉVHIT: Feladom az apróhirdetést. Biztos sokan olvasgatják ezt az apróhirdetési oldalt. Az olvasók majd rátalálnak a hirdetésemre és jelentkeznek nálam, vagy onnan átlépnek a saját weboldalamra.

HOL ITT A HIBA? Az internetet böngészők, az információkeresők (személyek) nagytöbbsége NEM egy apróhirdetési weboldalt fog böngészni az információ után kutatva, hanem elindul valamelyik kezdő oldalról (startlap) és az oldalon található linkeket megnyitogatva keres. Vagy valamelyik hírportál (index, origo) keresőjét használva megnyitja azokat az oldalakat, amiket a hírportál keresőszolgáltatása kilistáz. DE legfőképpen a Google internet-kereső szolgáltatásait használva kattint rá a találatokra. Ezt, a google-t használják a legtöbben!

Csak a piacvezető, nagyon ismert, apróhirdetési (legtöbbször nem ingyenes, vagy ingyenesen csak korlátozott szolgáltatást nyújtó) oldalakon feladott hirdetéseket találják gyakran az apróhirdetési oldalakat olvasók.

Az AproIngyen.hu és 007apro.hu oldalak jelentős számú startlap oldalról elérhető, és a weboldalak úgy lettek kialakítva, hogy a Google keresőből gyakran rátaláljanak. Ezért is nőt meg a korábban sem alacsony a háromszorosára!

Olyan ingyenes apróhirdetési oldalakon érdemes hirdetni, amelyek a Google keresőből is jelentős számú hirdetésolvasót eredményeznek, tehát pont az Ön hirdetését találják majd meg!

Hirdetés feladás: http://wwwAproIngyen.hu (a feladott hirdetései már 4 apróhirdetési oldalon jelennek meg, tehát a 007apro.hu oldalon is.)

Eredményes hirdetés kívánunk! AproIngyen és www.007apro.hu Szerkesztők

Apróhirdetés Ingyen = AproIngyen.hu

További Hirdetési Oldalak

Hirdetési Oldalak .Net --> hirdetési oldalak