2007-01-17

Hibák - Eredményes Apróhirdetés Titkai (9)

Hibák - Eredményes Apróhirdetés Titkai (9)



Az eredményes apróhirdetés hírlevél korábbi számaiban főleg arról tudhatott meg értékes információkat, hogy miként érdemes megfogalmazni egy hatékony apróhirdetést.

http://www.eredmenyes-aprohirdetes.blogspot.com

Most megtudhatja, hogy mely tipikus hibákat érdemes elkerülni ahhoz, hogy eredményes legyen az apróhirdetés feladására fordított ideje és energiája.

1. Gyakori hirdetésfeladás. Először is szeretném újra kihangsúlyozni, hogy szinte semmi jelentősége nincs annak, hogy egy adott apróhirdetési oldal egy vagy több kategóriájában az elsők közt szerepel a hirdetése!

Legyen egy álladó kiemelt hirdetése, ha általános témájú a hirdetése (pl: minden megyére kiterjedő autószerviz hálózat, vagy otthonról végezhető internetes távmunka), mert ez ebben a formában eredményes lehet, de adjon fel azért naponta többször hirdetést, mert akkor az apróhirdetési oldal főoldalán a friss hirdetések között megjelenik a hirdetése. Miért?

A sikeres, tehát nagy látogatottságú apróhirdetési weboldalaknak nem csak az a jellemzője, hogy sok érdeklődő böngészgeti, hanem az is, hogy viszonylag sok hirdetést adnak fel rajta. Ha egy oldal látogatott, akkor az újonnan feladott apróhirdetés csak viszonylag rövid ideig van a friss hirdetések között. Ha meg sokáig látható egy feladott hirdetés a főoldal friss hirdetései között, akkor abból tudhatja, hogy nem túl sokan látogatják az oldalt.

(Persze, ha szeretné óránként feladni a hirdetését, nálunk azt is megteheti, csak arra ügyeljen, hogy érdemes nagymértékben megváltozatni a hirdetés szövegét, hogy ki ne tiltsuk az apróhirdetési oldalaikról). Hirdetésfeladás: www.aproingyen.hu <<< < Apróhirdetés Feladás

vagy Apróhirdetés

Eredményes 2007-es újévet és apróhirdetés kívánunk!

.

További Hirdetési Oldalak

Hirdetési Oldalak .Net --> hirdetési oldalak